Voedingspraktijk Texel
Natuurlijk
HomeWie ben ik?WerkwijzeTarievenBeroepsverenigingToekomstvisieContactWerkwijze

Vooraf aan het intakegesprek krijgt U een voedingsdagboekje thuisgestuurd. Het is de bedoeling, dat U vijf dagen bijhoudt wat U precies eet en drinkt. Daarna volgt het intakegesprek. We maken kennis, persoonsgegevens worden ingevuld en U wordt gewogen en gemeten.
Bij het eerste consult hebben wij het dagboekje goed bekeken en bespreken wij Uw huidige voedingspatroon. Aansluitend krijgt U een persoonlijk voorbeelddagmenu met variatielijsten.

 
Bij ieder consult is er veel ruimte voor hoe het met U gaat en waar U eventueel tegenaan loopt. Ook zal er ieder consult een onderwerp aan bod komen welke te maken heeft met het bereiken en behouden van een gezond gewicht.
 
Na deze twaalf weken  bent U veel te weten gekomen over gezonde voeding en verantwoord afvallen en als het goed is bent U ongeveer een halve kilo per week afgevallen.
Een prachtige gezondheidswinst!
 

Na afloop van deze cursus hoeft U er niet alleen voor te staan. U kunt bij mij altijd gebruik maken van het zogenaamde ‘kwartiertjes consult’.
Een weegmoment, hoe gaat het met U, heeft U nog vragen?
Kortom voor U zelf een stok achter de deur en ruimte voor een stukje begeleiding en hoe vaak U dat wilt, dat bepaalt U zelf!


HomeWie ben ik?WerkwijzeTarievenBeroepsverenigingToekomstvisieContact